Ultimele stiri

Tăriceanu, viitor tătic la 62 de ani

tariceanu

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu va fi din nou tata. Pe langa cei doi baieti pe care-I are, Tariceanu, in varsta de 62 de ani, va fi iar tata de baiat. Se pare ca nu degeaba il cheama Tariceanu.

Calin Popescu Tariceanu asteapta inca un baiat de la a cincea lui sotie, Loredana, cu care s-a casatorit anul trecut. Fostul prim ministru mai are doi copii, doi baieti, din casatoriile trecute. De altfel, sexul frumos nu a stat niciodata departe in viata lui Tariceanu. Inca de tanar, fizicul il recomanda pentru o cariera de fotomodel, lucru, de altfel, care i s-a si propus. Prima casatorie din viata lui Tariceanu s-a consumat in tinerete, in 1976. Este vorba de o colega de facultate a acestuia (Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti), al carui nume politicianul nu l-a dezvaluit niciodata. Mariajul celor doi a sfarsit printr-un divort, in 1980.

Calin Popescu Tariceanu a mai fost casatorit cu Livia Tariceanu , Cornelia Tariceanu, Ioana Tariceanu, de care a divortat . Cornelia i-a daruit, in 1996, primul copil, Calin Tariceanu jr. Al doilea copil il are cu fosta sotie, Ioana. Acum, la 62 de ani, Tariceanu va fi din nou tata de baiat, cu actuala sotie, Loredana, scrie eNațional.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*