Ultimele stiri

Tartă de cartofi cu ardei gras

tarta de cartofi cu ardei gras

Ingrediente:

500 g cartofi noi
1 ardei gras roşu
150 g telemea de oi
2 ouă
2 linguri ulei
sare
piper
pătrunjel

Mod de preparare:

Se fierb cartofii în coajă, se scurg, se curăţă de coajă şi se taie felii mai groase. Se curăţă ardeiul de cotor, seminţe, vinişoare şi se taie cubuleţe. Se amestecă ardeiul şi cartofii, se potriveşte de sare şi piper, după gust, şi se aşază într-o formă termorezistentă unsă cu puţin ulei.

Separat, se amestecă brânza rasă cu gălbenuşurile şi apoi cu albuşurile bătute spumă şi se toarnă peste cartofi. Forma se introduce la cuptor pentru aproximativ 25 de minute. Se serveşte caldă sau rece, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*