Ultimele stiri

Tată şi fiică urmăriţi general, depistaţi în punctul de trecere a frontierei Cenad

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Cenad – I.T.P.F. Timişoara au depistat şi predat autorităţilor competente doi cetăţeni români, tată şi fiică, pe numele cărora erau emise mandate de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni pe teritoriul României.
Ieri, 04.02.a.c., în jurul orei 17.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, doi cetăţeni români, B. Aurică şi B. Diana, în vârstă de 53 respectiv 26 de ani, domiciliaţi pe raza judeţului Timiş.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că persoanele în cauză, tată şi fiică, figurau în bazele de date ca fiind urmărite în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române în data de 04.02.2016. Acestea aveau de executat pedepse cu închisoarea de 7, respectiv 3 ani, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni (tentativă de înşelăciune, fals intelectual, instigare la fals intelectual, complicitate la fals în înscrisuri oficiale, complicitate la folosirea cu rea credinţă de documente ori declaraţii false).
Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanelor în cauză, acestea fiind predate unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*