Ultimele stiri

Taximetriștii care opresc în curba de la Catedrală, amendați de polițiștii locali. Cât trebuie să scoată din buzunare

Taximetriștii care blochează intersecția de la Catedrală, staționând în curbă, au intrat în vizorul polițiștilor locali care îi amenință cu amenzi. Numai ieri au fost sancționate patru persoane pentru că au staționat pe interzis, încurcând în acest fel traficul.

Astfel, după numeroase sesizări din partea șoferilor, polițiștii locali sunt deciși să îi ardă la buzunare pe taximetriștii care sfidează legea și opresc sau staționează în vederea așteptării și preluării de clienții în curba de pe Bdul CD Loga, la Catredrala Mitropolitană, loc în care acest lucru este interzis.

“Deși au mai fost luate măsuri și până acum în cadrul patrulărilor efectuate, unii conducători de taximetre nu au înțeles acest lucru. În acest sens, Poliția Locală a informat și reprezentanții societăților care desfășoară servicii de taximetrie prin dispeceratele care deservesc conducătorii auto, precum și pe liderul de sindicat cu privire la aceste încălcări repetate ale legislației rutiere, pentru a atrage atenția celor vizați să respecte prevederile Codului Rutier. Cu toate acestea, au existat situații în care conducătorii de taximetre nu au ținut cont de aceste atenționări și au continuat să încalce legea”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Numai în cursul zilei de ieri un număr de patru conducători auto de taxi au fost sancționați cu amendă pentru că au oprit în curba de la Catedrală. În aceste situații sancțiunile sunt cuprinse între 180 și 270 lei și 2-3 puncte penalizare la permis conform OUG 195/2002.

Polițiștii locali atenționează că vor efectua în continuare verificări și vor lua măsurile legale care se impun în astfel de situații.

1 Commentariu pe Taximetriștii care opresc în curba de la Catedrală, amendați de polițiștii locali. Cât trebuie să scoată din buzunare

  1. La fel stau pe straga Gh. Lazar de nu poti intoarce de ei cand iesi de pe Str. Timis la Florarie. Blocheaza coltul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*