Ultimele stiri

Teatru, dans și ateliere de lucru manual pentru copii. „Parcul cu Povești” la Jimbolia, 1 iunie

De 1 iunie, Asociația Blythswood Banat și Primăria Orașului Jimbolia vă invită în Parcul cu Povești, începând cu ora 10:00. Copiii de toate vârstele sunt așteptați în parcul orășenesc Jimbolia la un spectacol de teatru muzical cu șapte ateliere de creație.

În piesa „Coroana lui Arthur” joacă și dansează elevii claselor I-VIII din Jimbolia, Comloșu Mic, Comloșu Mare, Grabați și Lenauheim. Povestea reunește mai multe personaje cunoscute, precum Jack Sparrow, Regele Arthur, Mulan și Scufița Roșie. Aventura se desfășoară de-a lungul întregului parc, fiind amenajate șapte scene diferite. Astfel, publicul participă activ în călătoria personajelor prin ținuturi fantastice precum Țara Minunilor, Oz, și Camelot.
Fiecare scenă a poveștii include un atelier de creație pentru diferite obiecte prezente în spectacol. Copiii pot construi scuturi, săbii, steaguri, farfurii de ceramică, oglinzi, icoane pe sticlă, coroane, cufere, păpuși din lemn și pălării de vrăjitoare.
Programul este de la ora 10:00 până la ora 18:00.
Intrarea în parc este gratuită. Iar cei care vor să susțină în continuare proiectele socio-educative ale asociației Blythswood Banat, pot face donații în cadrul evenimentului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*