Ultimele stiri

Terenul pentru Centrul Intermodal de Transport Marfă Timiş va fi cumpărat zilele viitoare

Deşi săptămâna trecută deputatul PDL, Alin Popoviciu, declara că proiectul pentru construirea unui Centru Intermodal de Transport Marfă a picat, luni, preşedintele CJT, Titu Bojin, a afirmat că deja se negociază cumpărarea terenului pentru construirea acestuia.

„Să încheiem discuţia că s-a mutat de la Recaş la Remetea. Nu poţi să faci centru intermodal la Recaş, pentru că îţi dă primăria 6 hectare gratis şi cumperi 32 la preţ dublu, faţă de cel cu care cumpărăm 38”, a declarat Titu Bojin.

Acesta a afirmat şi că centrul a fost aprobat încă din anul 2011. Referitor la locaţie, Remetea este o alegere mai bună, spune preşedintele CJT.

„Acolo e şi autostrada, pista de aeroport, centura şi calea ferată. Centrul Intermodal Timiş este pe primul loc pe listă, dintre cele patru aprobate”, a adăugat Titu Bojin.

Conform preşedintelui CJT, în câteva zile se va lua o decizie în privinţa terenului. Tot el a declarat, în legătură cu afirmaţiile deputatului Popoviciu, că terenul de la Remetea nu îi aparţine lui sau membrilor familiei Bojin.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*