Ultimele stiri

Testări gratuite pentru depistarea depresiei, la Timișoara

depresia

âSeptembrie este pentru a treia oară luna mondială Alzheimer, luna în care întreaga lume derulează campania de prevenție a bolii Alzheimer și de reducere a stigmei și a riscurilor pe care le înglobează această boală nemiloasă.

Pornind de la tema “Demența: putem reduce riscurile?”, Centrul Memoriei, sub patronajul Societății Române Alzheimer Filiala Timișoara, organizează în perioada 23-25 septembrie, pe lângă binecunoscuta campanie de testare gratuită a memoriei populației și o campanie gratuită de depistare a depresiei în rândul timișoreilor, cu atât mai mult cu cât depresia este un factor important de risc în declanșarea bolii Alzheimer și a altor demențe înrudite cu aceasta.

Așadar, zilele de 23 și 25 septembrie sunt dedicate testării memoriei persoanelor cu vârste între 50 și 85 de ani, iar ziua de 24 septembrie este dedicată depistării depresiei la persoane cu vârste între 20 și 80 de ani.
Campania se va desfășura la sediul Centrului Memoriei de pe strada Romulus 46, între orele 12-18.

Pentru programări și informații puteți să apelați la numerele de telefon 0256.433.072 și 0371.103.518 de luni până vineri, între orele 12-18.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*