Ultimele stiri

Tiberiu Albu, student la Timișoara, a câștigat „Vocea României”. Care este povestea lui

tiberiu albu

Tiberiu Albu, care l-a avut ca antrenor pe Tudor Chirilă, a câștigat, aseară, sezonul patru al show-ului „Vocea României”, dar și un premiu de 100.000 de euro. Astfel, Tiberiu Albu a devenit prima voce rock care câștigă râvnitul trofeu, după ce a ajuns la sufletul telespectatorilor, care i-au dat cele mai multe voturi.

Tiberiu Albu are 22 de ani, s-a născut în Orăștie și este student la Facultatea de Educație Fizică și Sport, la Timișoara. Inițial, câștigătorul show-ului „Vocea României” l-a ales pe Smiley ca antrenor, însă, ulterior, artistul a renunțat la el, în favoarea unui alt concurent, Vladimir Pocorschi. Astfel, Tiberiu Albu a fost salvat de Tudor Chirilă.

„Vă mulţumesc! Vă mulţumesc! Vă mulţumesc nespus de mult că mi-aţi fost aproape în tot acest timp, sunt extraordinar de fericit şi sper să ne vedem în continuare”, a spus, printre lacrimi, Tiberiu Albu, după ce a aflat că a câștigat marele premiu. Tiberiu se gândește să investească premiul de 100.000 de euro în muzică.

Tânărul student la Timișoara nu a urmat cursuri de canto niciodată, talentul său fiind nativ. Vocea lui Tiberiu a fost catalogată de mulți români drept una dintre cele mai bune ale genului rock, auzite în țara noastră.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*