Ultimele stiri

Tigări în valoare de peste 60.000 lei confiscate de poliţiştii de frontieră

saci

Poliţiştii de frontieră din judeţul Timiş au depistat peste 4600 pachete de ţigări de contrabandă într-un automobil care se deplasa pe comunicaţia dinspre linia de frontieră spre localitatea Bartoş .

Ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Deta, împreună cu lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Timiş au desfăşurat în zona de competenţă o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări. Astfel, a fost oprit un autoturism, despre care existau suspiciuni că ar putea transporta ţigări.

La controlul fizic al autoturismului s-au găsit în portbagaj mai muţi saci de plastic, în interiorul cărora s-au descoperit mai multe pachete de ţigări, fără documente de provenienţă. În urma inventarierii ţigărilor descoperite în interiorul autoturismului, au rezultat 4.690 de pachete, în valoare de 64.900lei.

Pe numele persoanei au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 ţigarete.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării urmând a fi predată inspectorilor vamali.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*