Ultimele stiri

Timfloralis aflat la cea de-a doua editie a avut un succes deosebit in randul timisorenilor

Festivalul Timfloralis aflat la cea de-a doua editie a avut un succes deosebit in randul timisorenilor.
Mii de timisoreni de toate varstele au fost prezenti in acest weekend la aceasta manifestare plina de culoare si miros de primavara.

Urmarim o scurta sinteza a acestui eveniment.
Prima Zi a Festivalului Florilor din Timisoara, Timfloralis Timisoara, a adus laolalta pasionati de flori, arta si rafinament. Centrul Timisoarei s-a tranformat intr-un spatiu feeric al creatiilor si instalatiilor artistilor floristi, iar publicul prezent a avut parte de demonstratii live de gastronomie, design vestimentar si muzica live, toate subliniate de frumusetea florilor expuse.
Programul primei zile a cuprins:
17:00 Deschiderea oficială – Fanfara Big Band
18:00 Show Dennis Kneepkens
19:00 Show culinar cu Andreea Stor și Viorel Bârsan
20:00 Concert Analia Selis şi Filarmonica Banatul Timișoara

A doua zi a Festivalului florilor, Timfloralis Timisoara a pus in valoare spectacolul florilor impletit in tinute si freze spectaculoase.
Vremea frumoasa de primavara ne-a indemnat sa admiram impreuna prezentari de moda inedite si coafuri excentrice puse in valoare de frumusetea aranjamentelor florale realizate de Asociația Floriștilor Români.
Seara am petrecut-o intr-o atmosfera feerica alaturi de acordurile de fado ale lui Ricardo Caria. Video
Timfloralis

 
Festivalul Timfloralis este o initiativa a consilierilor PNL Adelina Tirziu si Stefan Sandu pusa in opera de administratia actuala condusa de Primarul Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*