Ultimele stiri

Timișeanul Vasile Stoica, nevoit să întrerupă aventura în scaun cu rotile spre cel mai sudic punct al Europei, după ce a fost jefuit în Grecia

vasile stoica

Vești proaste aduse de lugojeanul Vasile Stoica, care a plecat în acest an într-un nou turneu prin Europa, în scaun cu rotile! Astăzi, bărbatul a anunțat pe Facebook că nu a mai reușit să ajungă în cel mai sudic punct al continentului, insula Gavdos din Grecia, după ce a fost jefuit și a rămas fără bani, în timp ce dormea într-un parc.

„Dragi prieteni, vă salut din Turnu Severin! Da! Nu glumesc! Am fost nevoit să mă întorc acasă cu autocarul de la Athena deoarece am avut anumite probleme financiare și am fost și furat înainte să urc pe vaporul spre insula Creta, de unde mai aveam de parcurs sub 100 km până la cel mai sudic punct al Europei. S-a întâmplat acest lucru și pentru că am încercat să economisesc puținii bani pe care îi aveam, dormind prin parcuri. Este și vina mea, dar și a anumitor sponsori care întârzie să vireze banii pentru acest tur. Le mulțumesc foarte mult celor care m-au ajutat până în prezent. Dacă nu ar fi fost problema banilor, nu s-ar fi întâmplat ce s-a întâmplat și aș fi fost undeva în nordul Italiei în acest moment. Sper ca atunci când vor fi suficienți sponsori, să pot continua de unde am rămas. Am să revin cu alte detalii când ajung acasă. Salutare!”, a scris, în această dimineață, Vasile Stoica pe cunoscuta rețea de socializare.

În trecut, Vasile Stoica a realizat un turneu în jurul lumii în scaun cu rotile de 36.000 de kilometri și a intrat în Cartea Recordurilor, după ce a parcurs în scaun cu rotile cea mai lungă distanță în 24 de ore.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*