Ultimele stiri

Timișoara are cel mai lung și dramatic videoclip HAPPY din lume VIDEO

videoclip happy

Timișoara are, începând de astăzi, nu trei, ci patru videoclipuri filmate pe melodia celebrului artist Pharrell Williams. Asociația Timișorenilor cu Diverse Abilități, ajutată de Asociația Timișorenilor Happy 2014, așa cum scrie în descrierea postată pe YouTube, a realizat cel mai lung videoclip Happy din lume, ce are o durată de peste opt minute.

Clipul este destul de trist, dar în același timp ironic, fiind prezentate mai multe date legate de Timișoara. Astfel, aflăm din videoclip că în orașul de pe Bega a funcționat, timp de șase luni, Comandamentul pentru Combaterea Curentului EMO, format din șase polițiști și doi angajați SRI, iar mai apoi se adaugă ironic că “acum e aproape imposibil să găsești un EMO în Timișoara”.

De asemenea, în videoclip se vorbește și despre Wilhelm Muhle, cel mai mare florar al Timișoarei, a cărui casă era pe punctul de a fi demolată de țigani. “Imediat după demolarea casei, Wilhelm Muhle  a fost numit cetățean de onoare, ca și compensație”, apare scris în clip.

“Timișoara are până acum cele mai multe clipuri Happy. TREI! De acum mai are unul. Nu e destul ca Timișoara să aibă doar cele mai multe. Timișoara trebuie să aibă și cel mai lung clip Happy din lume”, anunță realizatorii filmulețului pe YouTube.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*