Ultimele stiri

Timișoara are cele mai mari proiecte de spații industriale în construcție

constructii

Timişoara are cea mai mare suprafaţă de spaţii industriale în construcţie, respectiv 65.300 metri pătraţi, în două proiecte, a căror livrare este prevăzută pentru prima parte a anului, în timp ce în Bucureşti dezvoltatorii nu au în derulare nicio astfel de investiţie, potrivit Cushman&Wakefild.

„Livrările din Timişoara nu vor afecta rata de ocupare a stocului din oraş având în vedere că ambele proiecte sunt deja pre-închiriate, unul către Continental (45.360 metri pătraţi) şi celălalt către TT Electronics (20.000 metri pătraţi). În Bucureşti nu există niciun proiect în construcţie, cu toate că investiţii totalizând aproape un milion de metri pătraţi sunt planificate şi ar putea fi activate odată ce piaţa va continua să crească sau vor avea pre-închirieri”, se arată într-un raport al companiei de consultanţă imobiliară.

Timişoara a atras de altfel şi cele mai multe contracte noi pentru spaţii industriale anul trecut, cea mai mare tranzacţie de închiriere fiind cea prin care compania germană Elster Rometrics a pre-închiriat 7.000 de metri pătraţi în Timişoara Airport Park.

„Dacă sunt incluse şi reînnoirile de contracte, Timişoara se plasează pe locul doi, după Bucureşti cu 95.000 metri pătraţi”, se menţionează în raport, scrie Mediafax.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*