Ultimele stiri

Timişoara are o mini-centură. În ce zonă se află şi cum a fost îmbunătăţită infrastructura rutieră

Timişoara are o mini-centură în zona Fratelia-Steaua-Chişodei. Anunţul a fost făcut de viceprimarul Dan Diaconu pe Facebook, care se laudă că au avut loc, în ultima perioadă, lucrări majore de îmbunătăţire a infrastructurii rutiere în această zonă.

„Un număr important de străzi din zona Fratelia – Steaua – Chişodei au beneficiat în ultima lună de ample lucrări de reabilitare a carosabilului. Axa Victor Hugo – Aluniş – Drubeta, una nu doar aglomerată, dar şi degradată, este complet refăcută din punct de vedere al covorului asfaltic. Străzi care nu au mai beneficiat de asfalt nou în ultimii 25 de ani au astăzi o nouă faţă (ex. Shakespeare), Bujorilor şi Chişodei au de asemenea, pe tronsoanele degradate, parte de o înnoire completă”, a scris viceprimarul Timişoarei pe reţeaua de socializare.

Dan Diaconu mai anunţă că şi Strada Cercului, care nu a prea fost folosită de şoferi din cauza carosabilului îngust, s-a transformat într-o „veritabilă mini-centură prin extinderea ei la două benzi, asfaltarea şi marcarea completa. Varianta, evident pentru trafic uşor, face foarte facil accesul din zona Steaua-Chişodei-Fratelia către str. Muzicescu şi Calea Martirilor”.

Potrivit viceprimarului Timişoarei, urmează în această zonă continuarea lucrărilor pe strada Ana Ipătescu, atât pe tronsonul dinainte cât şi după Calea Şagului, prelungirea străzii Cercului între Str. Aluniş şi Muzicescu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*