Ultimele stiri

Timișoara devine capitala IT-ului din România. Specialiștii vor prezenta tehnologiile de ultimă oră

tehnologii IT

În orașul de pe Bega se pregătește cea de-a șasea ediție a IT Congress, ce se va desfășura în perioada 21 – 22 mai în spațiul Expovest de pe Calea Lugojului. Astfel, timp de două zile, Timișoara devine un punct de reper IT al României.

Cel mai mare eveniment de IT din ţară va aduce într-un spaţiu expoziţional de 2000 de mp peste o mie de participanţi, specialişti IT şi manageri de companii private şi instituţii publice, pentru a vedea şi a testa inovaţiile de ultimă oră din domeniul tehnologiilor IT. Aceștia vor avea acces la prezentări menite să facă cunoscute cele mai noi soluții IT, întâlniri hands-on în cadrul a numeroase focus group-uri cuprinzătoare și demo-uri live pe tehnologii separate sau integrate.

Reprezentanţii brandurilor partenere ale evenimentului au pregătit tot ceea ce este necesar pentru a demonstra că o soluție IT modernă și performantă poate adăuga valoare unei afaceri, acționând precum o baghetă magică și transformând sarcinile altădată dificile în lucruri rapide și prietenoase pentru utilizatori.

În 2013 au fost înregistrați peste 1000 de participanți care au luat parte la 60 de sesiuni de prezentări și workshopuri susținute de 19 parteneri-branduri internaționale cu peste 100 de experți din partea ETA2U și a partenerilor săi.

Atât în ziua de miercuri cât și joi se vor organiza tombole, unde participanții vor putea câștiga zilnic un ultrabook Lenovo Yoga i7, trei TV-uri Samsung Smart 3D LED de 46” și 18 FonePad-uri Asus.

„Ascultați, discutați, testați! Aflați informații despre noile tehnologii direct de la producătorii de top mondiali, bucurându-vă de două zile de maraton IT! ” – este îndemnul organizatorilor pentru participanții la IT Congress 2014 – Make IT Magic.

 Participarea se poate face doar pe bază de înregistrare prealabilă, pe site-ul oficial al evenimentului (www.itcongress.ro). Tot pe site sunt disponibile informaţii complete referitor la brand-urile participante şi la agenda evenimentului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*