Ultimele stiri

Timișoara devine, din nou, PALMIȘOARA și capătă un aer exotic. Câți palmieri au fost puși în centrul orașului FOTO

palmieri

Arborii exotici cu care Timișoara a devenit cunoscută în întreaga țară au ieșit, din nou, la soare. Astăzi, primii palmieri au fost puși în centrul orașului, astfel că timișorenii îi pot admira, în același loc ca în anii precedenți, adică pe Bulevardul I. C. Brătianu.

Potrivit directorului Horticultura, Andrei Drăgilă, sunt puși în ghivece, în oraș 40 de palmieri, care au supraviețuit peste iarnă și nu s-au uscat. În perioada sezonului rece, arborii exotici au fost depozitați în serele societății, de la Pădurea Verde.

 

1 Commentariu pe Timișoara devine, din nou, PALMIȘOARA și capătă un aer exotic. Câți palmieri au fost puși în centrul orașului FOTO

  1. Alfred Ade Germania // 6 mai 2015 a 16:33 // Răspunde

    Jumatate din viata mea am trait in Comunism,viata era gri in gri.Asta sa stie toti tinerii care critica de dragul de a critica. Ce va deranjeaza Palmierii? Nu aveti simt de frumos si de ceva civilizat? Pe timpul meu foarte putine lucruri s-au schimbat.In Centru ai gasit numai Crenvursti in corn.Basta.Ai intrat in Restaurant si ai intrebat:aveti bere?
    Fara sa exagerez,fiti mandru de ce s-a realizat la Timisoara.Este un oras foarte frumos.Treziti-va romani,si bucurati-va …la mititei si o Timisoreana…

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*