Ultimele stiri

„Timişoara este a oamenilor, nu a câinilor!” Nicolae Robu e supărat pe iubitorii de câini din oraş. Ce le-a transmis

Primarul Nicolae Robu a făcut un nou apel către iubitorii de câini din oraş care se opun eutanasierii, dar care, în opinia acestuia, nu fac nimic pentru a demonstra că, într-adevăr, le pasă de viaţa patrupedelor.

Edilul s-a declarat profund nemulţumit de faptul că, deşi s-a implementat legea eutanasierii, numărul câinilor din oraş continuă să crească. De asemenea, primarul e deranjat şi de faptul că numărul adopţiilor este mic.

„Am făcut mereu apel la iubitorii de animale să adopte câini, dar să o facă cu simţul răspunderii pentru că avem o lege şi pentru că, eu, ca primar, oricât aş iubi câinii, şi îi iubesc, trebuie să aplic legea în litera şi spiritului eu. E foarte uşor să te declari iubitor de animale, să îi trimiţi primarului tot felul de mesaje, dar să nu faci nimic să dovedeşti asta. Din păcate nu e înghesuială la adopţii”, a declarat acesta.

Primarul a afirmat că, de la impunerea legii, au fost adoptaţi în jur de 200 de câini. Tot el le-a comunicat iubitorilor de câini că ar putea să se implice mai mult pentru a putea să adopte animale la distanţă.

„S-au înmulţit câinii, iubitorii de animale simulează adopţia şi apoi dau drumul animalelor pe străzi. Eu, ca primarul Timişoarei, sunt mult mai devotat faţă de oameni, decât faţă de câini. Să fie clar, Timişoara e a oamenilor, nu a câinilor!”, a adăugat acesta.

Primarul doreşte să încerce identificarea stăpânilor care au dat drumul animalelor adoptate înapoi pe stradă şi să impună sancţiuni pentru aceştia.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*