Ultimele stiri

Timișoara stă bine la implementarea proiectelor europene. Parcurile Alpinet și Justiției vor fi reabilitate din bani europeni

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu a făcut o vizită la București, la Ministerului Dezvoltării. De acolo edilul a venit numai cu vești bune și spune că s-a făcut o analiză a stadiului implementării proiectelor pe bani europeni, iar Timișoara stă excelent.

„Am prezentat stadiul tuturor proiectelor Timișoarei și vreau să o afirm că stăm foarte bine, excepțional aș spune. Avem un singur proiect din cele 26 care încă nu a început să fie implementat din cauză că nici acum nu este gata licitația, de aproape un an și jumătate, lucru care nu ni se poate imputa nouă, pentru că este o procedură asupra căreia nu avem niciun control, e vorba de traffic management”, a spus primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

De asemenea, pe lista proiectelor pentru care Timișoara a primit finanțare europeană se mai adaugă și reabilitarea Parcului Alpinet și reabilitarea Parcului Justiției, căci la licitațiile făcute până în prezent s-au făcut economii importante.

„Am făcut economii importante la licitațiile pe care le-am organizat încât s-a creat un fond de rezervă care ne permite să dăm drumul și la cele două”, a mai spus Robu

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*