Ultimele stiri

Timișoara stă PERFECT la implementarea proiectelor pe bani europeni! Ce spune primarul Nicolae Robu

euro

Timișoara stă bine, dacă nu chiar foarte bine, la implementarea proiectelor europene. După semnarea contractului pentru proiectul de management al traficului, orașul de pe Bega are rata de implementare a proiectelor pe bani de la Uniunea Europeană de 100%.

„Nu este ușor să implementezi proiecte, este și mai greu să implementezi proiecte din fonduri europene, de aceea rata de absorbție în România este una foarte mică și de aceea e îndreptățită bucuria noastră că reușim o rată de implementare de 100% la Timișoara”, a afirmat, bucuros, primarul Nicolae Robu.

Vă reamintim că Primăria Timișoara a primit bani de la Uniunea Europeană pentru nu mai puțin de 40 de proiecte. Chiar dacă unele dintre ele au fost contractate în administrația precedentă, subiectul este motiv de laudă pentru primarul Nicolae Robu care spune că rata de implementare este 100%, chiar dacă nu toate proiectele merg perfect și la unele se întârzie cu termenele de finalizare.

“Faptul că nu se termină lucrarea la termen, ci puțin mai târziu nu e foarte grav. Noi stăm foarte bine. Avem în total 40 (n.r. de proiecte) , niciunul nu este eșuat. Atunci despre ce vorbim? Succes sau insucces? La Bruxelles am fost felicitat pentru gradul de implementare a proiectelor europene. Că nu este perfect, asta e altceva…dar ce e perfect pe lumea asta?”, afirma primarul Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*