Ultimele stiri

Timişoara va avea trotuare noi în valoare de 36 milioane de lei

Primăria Timişoara a anunţat că în următorii patru ani toate trotuarele care au nevoie de reparaţii vor fi reabilitate.

Nicolae Robu a declarat că majoritatea trotuarelor din oraş sunt într-o stare cumplită, iar din această cauză au fost căutate firme care să se ocupe de reparaţiile necesare. Pentru a organiza proiectul Primăria a împărţit municipiul în şase sectoare.

„În sfârşit am reuşit să încheiem licitaţia pentru reabilitarea trotuarelor. Deşi am reparat anul trecut multe trotuare, am fi făcut mult mai mult la acest capitol pentru că aproape toate trotuarele din Timişoara sunt într-o stare cumplită” a spus edilul.

Viceprimarul Dan Diaconu a declarat că bugetul pentru realizarea acestui proiect este de 36 milioane de lei. Astfel, fiecare sector va beneficia anual de 6 milioane de lei, iar reabilitarea va începe, pe fond larg, la primăvară, în funcţie de propunerile făcute de Consiliile Consultative de Cartier.

Reprezentanţii Primăriei au spus că, deşi au în plan să se ocupe de toate zonele oraşului, vor acorda prioritate străzilor intens circulate de pietoni. „Vom acorda prioritate zonelor din preajma școlilor, dispensarelor, cabinetelor medicilor de familie” a declarat Dan Diaconu. 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*