Ultimele stiri

Timișoara va avea un „centru al fericirii”, în care femeile vor fi ajutate să slăbească. Cine va lucra aici

slabit

Asociația „Oameni Sănătoși” din Timișoara implementează un proiect inedit finanțat cu bani de la Uniunea Europeană, în valoare de aproape zece milioane de lei. Și anume, „Oportunități prin antreprenoriat social”, în cadrul căruia vor fi dezvoltate 14 întreprinderi sociale în mai multe zone din țară, care vor crea 79 de locuri de muncă, din care 56 pentru persoane din grupuri vulnerabile.

Una din cele 14 unități protejate va fi realizată la Timișoara. Vorbim de un „centru al fericirii” care va avea sediul pe B-dul Take Ionescu și în care oamenii sunt ajutați să slăbească. Aici vor lucra și patru persoane care fac parte din grupuri vulnerabile, un maseur, o recepționeră, o cosmeticiană și o femeie de serviciu.

„Este un soi de clinică care le oferă celor care doresc să slăbească și să trăiască mai sănătos toate serviciile de care au nevoie. Aici vor putea face sport, beneficiază de masaje, produse sănătoase. De asemenea, aici pot discuta cu nutriționiști, specialiști în dezvoltarea personală, psihoterapie, nutriție. Este unică în România ideea aceasta de a integra toate aceste servicii într-un singur loc. Vom avea și pachete pentru mame care tocmai au născut. Îi ajutăm pe oameni să-și transforme viața prin participarea la programul oferit de noi”, a precizat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Florina Onețiu, din partea Asociației „Oameni Sănătoși” Timișoara.

Proiectul trebuie finalizat până la data de 31 decembrie 2015. Centrul care va fi inaugurat la Timișoara la sfârșitul lunii mai este unic în România.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*