Ultimele stiri

Timișoara va avea un festival de rock! Pe când se pregătește

După PLAI și JazzTM, Timișoara va avea un nou festival de anvergură. Un festival cu muzică rock de această dată. Anunţul a fost făcut de primarul Nicolae Robu în ultima şedinţă de consiliu local. Mai mult decât atât, edilului îi trece prin cap să organizeze și un festival de muzică folk.

Subiectul a fost abordat cu ocazia aprobării unei finanţări de la bugetul local pentru Timișoara Jazz Festival, eveniment programat la finele acestei luni la Sala Capitol.

„Cred că e timpul să avem în Timişoara şi un festival de rock, dar tot aşa, de mare substanţă. Cred că merită un festival de rock.”, a spus primarul Nicolae Robu. Evenimentul ar putea avea loc chiar îi anul 2015, anunță reprezentanții municipalității.

În ceea ce privește festivalul de muzică folk, ideea le aparține celor din PSD, dar este acceptată și de primarul Nicolae Robu.

Şi de folk. De folk este mai uşor de organizat. Am primit solicitări în acest sens, pe Facebook. Chiar cred că sunt solicitări pertinente şi sunt de acord că poate fi organizat, cu atât mai mult cu cât acesta nu comportă costuri aşa de mari”, a mai spus Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*