Ultimele stiri

Timișoara va avea un nou parc! Unde va fi amenajat

Parcul Clabucet

Municipalitatea timișoreană are planuri mari în ceea privește spațiile verzi din oraș. După ce licitațiile pentru reabilitările Parcului Pădurice și a Bălții Lămâița au fost finalizate, iar lucrările stau să înceapă, primarul Nicolae Robu aduce vești bune și pentru locuitorii din zona Calea Lipovei. În zona Holdelor, pe o suprafață de 0,6 ha, va răsări un nou parc.

“Vom începe amenajarea unui mare parc pe 0,6 ha în Calea Lipoovei. Acolo, în sfârșit, aspectele de proprietate sunt clare. Noi spuneam că vrem să facem un parc pe o suprafața de 5 ha, am ajuns la concluzia că putem face, totuși, o dezmembrare de parcelă mai mare”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Acestea nu sunt, însă, singurele investiții pe care municipalitatea le va face în ceea ce privește spațiile verzi din orașul de pe Bega. Pe lângă crearea noului parc și reabilitarea Bălții Lămâița și a Parcului Pădurice, Primăria a alocat bani și pentru lucrări de reamenajare la parcurile Alpinet și Justițeie, proiecte ce se află deja în licitație publică. În plus, Nicolae Robu anunță și lucrări de reabilitare în Parcul Civic.

1 Commentariu pe Timișoara va avea un nou parc! Unde va fi amenajat

  1. Felicitari! De cand asteptam sa se amenajeze ceva pe acea parcela de teren. In sfarsit o veste excelenta!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*