Ultimele stiri

Timişoara vrea să devină capitală culturală europeană cu…festivaluri de mici, crede pesedistul Alfred Simonis. Ce spune despre campania cu cele 21 de flotări

flotari

Campania „21 de flotări pentru Timişoara 2021”, iniţiată de Asociaţia Timişoara  – Capitală Culturală Europeană recent este considerată de pesediştii din Timişoara o acţiune penibilă. Vă reamintim că reprezentanţii asociaţiei au lansat această campanie de mobilizare a timişorenilor prin care le cer acestora să realizeze 21 de flotări sau de genuflexiuni pentru susţinerea candidaturii.

„Este cel mai penibil demers pe care l-am văzut. Această campanie este în armonie cu tot ceea ce se întâmplă în oraş, cu festivalul cârnaţilor şi al micilor, organizate tot cu scopul obţinerii titlului de capitală culturală europeană. La Cluj, cântă Avicii şi David Guetta, noi concurăm cu festivalul micilor pentru a obţine acest titlu. Nicolae Robu spunea că nu e responsabil, atunci când anumite lucruri se transformă în nerealizări, se îndepărtează de ele. Dar a cui o fi vina? Nu primăria s-a ocupat de programul cultural? Hai să ne asumăm şi eşecuri, dacă nu le putem transforma în succese”, a explicat, astăzi, consilierul local PSD Alfred Simonis.

De aceeaşi părere este şi Sebastian Răducanu, preşedintele PSD Timişoara, care crede că această campanie reprezintă o „aberaţie”. „Nicolae Robu să nu mai spună că nu are nicio responsabilitate, pentru că este primarul Timişoarei. Dânsul apare pe toate panourile din oraş asumându-şi mai multe acţiuni, să şi-o asume şi pe asta”, a declarat şi Sebastian Răducanu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*