Ultimele stiri

TIMIȘOARAONLINE.ro te trimite la cea de-a doua ediție a Festivalului JAZZ TM. Cum poți câștiga invitații duble la eveniment

jazz tm

Au mai rămas doar opt zile până la startul celei de-a doua ediții a Festivalului Internațional de Jazz al Timișoarei, JAZZ TM. Nu mai puțin de 20.000 de oameni au luat parte la concertele susținute de artiștii internaționali pe scena amplasată în Piața Victoriei, în cadrul celor trei zile de festival ale primei ediții.

Și în acest an, organizatorii evenimentului, Primăria Timișoara, anunță că printre cei care vor susține programe artistice în cadrul Festivalului Internațional de Jazz de numără JazzyBIT sau Andreya Triana, pe data de 9 iulie. Apoi urmează Terri Lyne Carrington feat. Lizz Wright, care vor începe astfel turneul european al acestei veri, cu o premieră la Timişoara.

Neil Cowley, cunoscut şi ca pianistul celebrei cântăreţe pop Adele, va concerta în data de 10 iulie, în aceeaşi seară în care vor urca pe scenă Al Jarreau, emblemă a jazz-ului mondial, cu 21 de nominalizări şi şapte premii Grammy câştigate şi Blazzaj, trupa de referinţă a jazzului timişorean.

Anoushka Shankar, Teo Milea şi The Cat Empire (care, de asmenea, îşi începe turneul european prin concertul de la Timişoara) vor încheia festivalul, pe 11 iulie.

Iubitorii de muzică jazz din Timișoara, și nu numai, sunt invitați să se înscrie la un concurs organizat de TIMISOARAONLINE.ro, la finalul căruia pot câștiga două invitații duble la JAZZ TM. Tot ce au de făcut cei interesați este să dea like paginii de Facebook Timișoara Online sau să se aboneze la Newsletter-ul TIMISOARAONLINE.ro până marți, 8 iulie. Câștigătorii vor fi anunțați în aceeași zi, după ce va avea loc tragerea la sorți.

Accesul la JAZZ TM este gratuit, dar se pot rezerva locuri pe scaun într-o zonă special amenajată din fața scenei, în schimbul achiziționării unui bilet care costă 50 de lei. Invitațiile duble oferite de TIMISOARAONLINE.ro sunt valabile pentru locurile pe scaun.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*