Ultimele stiri

Timișorean dat în urmărire internatională pentru trafic de persoane, prins de autoritățile austriece

Un tânăr de 25 de ani, condamnat la închisoare de autorităţile române şi dat în urmărire internaţională, pentru comiterea infracţiunilor de trafic de persoane şi trafic de minori, a fost depistat pe teritoriul Austriei şi predat poliţiştilor români.

Pe  numele tânărului, magistraţii Tribunalului Timiş au emis, în luna mai, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 5 ani de pedeapsă privativă de libertate pentru comiterea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi trafic de minori. Toate veneau după ce în cursul anului 2011 acesta ar fi racolat mai multe persoane pe care le-ar fi transportat în Germania şi le-ar fi exploatat prin muncă în scop personal.

Astfel, la sfârșitul lunii octombrie, în urma colaborării cu autorităţile austriece, s-a reuşit depistarea şi arestarea tânărului de 25 de ani dat în urmărire internaţională. Ieri, 21 noiembrie, cel în cauză a fost predat de către autorităţile austriece poliţiştilor români, urmând a fi încarcerat în penitenciar pentru executarea pedepsei.

IMG-20141121-WA0000

1 Commentariu pe Timișorean dat în urmărire internatională pentru trafic de persoane, prins de autoritățile austriece

  1. Este mult prea mica pedeapsa pe care a primit-o. Chiar si pedeapsa capitala este mica pentru faptele comise.Principalul motiv pentru care genul asta de indivizi isi permit sa-si bata joc de vietile unor copii este pedeapsa pe care o primesc conform legii mult prea dulci din Romania. La cati bani a facut folosind minori in „scop personal” isi permite sa stea (doar 5 ani) ca un rege in penitenciarul din Romania unde va avea televizor, va manca si va sta cazat bine merci pe banii nostri.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*