Ultimele stiri

Timișoreanca Alina Borcea spune TOT despre BĂTĂILE și infidelitățile soțului ei

alina borcea

Alina Borcea a ținut să facă câteva precizări cu privire la unele dintre zvonurile ce au apărut cum ca soțul ei o bate când se duce să îl viziteze în pușcărie. Doamna Borcea a povestit cum stau lucrurile și a adus în discuție și infidelitățile despre care s-a tot vorbit în ultima perioadă.

„Faptul că eu plec plângând când merg să-mi vizitez soțul este absolut normal pentru că mă doare să-l las acolo și eu trebuie să plec. Aici este adevărat. Deci, dacă mă vedeți cu lacrimi în ochi, este absolut normal. Copilul cel mic plânge de fiecare dată, îl cheamă acasă, iar asta mă doare cel mai tare, deci e normal, dar de aici până la răutatea că mi-am primit un pumn în ochi, la ultima vizită, nu știu de unde până unde”, a declarat doamna Borcea.

„Vine și Mihaela și eu, pentru că el are voie 4 vizite pe lună și atunci mergem cu toții. Și copiii? Categoric. Mai ales copiii. Cristi este soțul meu și m-a asigurat că noi suntem un cuplu solid, mă iubește, mi-a spus lucrul acela, iar restul sunt cancanuri”, a spus Alina, scrie Wowbiz.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*