Ultimele stiri

Timișoreancă amendată pentru că și-a umplut apartamentul de pisici

politia

S-a ales cu a amendă “de toată frumusețea” după ce și-a umplut apartamentul de pisici, fără a avea acordul vecinilor. Este forba despre o femeie din Timișoara, care este acuzată de vecinii de bloc că nu respectă normele sanitar-veterinare în ceea ce privește creșterea animalelor de companie.

Mai mulți cetățeni din Calea Șagului nu au mai suportat mirosul care venea din locuința femeii, așa că au pus mâna pe telefon și au sunat la Poliția Locală. Oamenii legii veniți la fața locului au aplicat o sancțiune persoanei în cauză pentru  că deținea patru pisici fără acordul locatarilor. De asemenea, femeii i s-a pus în vedere să transporte animalele într-o locație corespunzătoare.

Poliția Locală Timișoara avertizează că nerespectarea normelor sanitar-veterinare, creșterea și deținerea animalelor de companie fără carnet de sănătate, deținerea unui număr mai mare de două animale de companie în apartamente precum și deținerea acestora fără acordul scris al asociației de locatari cu aprobarea vecinilor din apartamentele limitrofe, se sancționează cu amendă de la 800 de lei până la1000 lei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*