Ultimele stiri

Timișoreanul Flaviu Cernescu a sfidat MOARTEA pe marginea barajului Vidraru. Ce scrie presa britanică despre „Dragonul din Banat” VIDEO

flaviu cernescu

Acrobatul timișorean Flaviu Cernescu a cucerit nu doar România, ci și Marea Britanie, după ce a demonstrat că poate merge pe motociclu la înălțimi de-a dreptul amețitoare.

„Dragonul din Banat” va apărea și într-un show TV intitulat „Cei mai talentați oameni din lume”, motiv pentru care presa britanică a început, deja, să scrie despre acrobatul timișorean. Mai mult, de curând a fost prezentată și o filmare cu Flaviu Cernescu în timp ce se plimbă cu motociclu pe marginea barajului Vidraru, la 166 de metri înălțime.

„Sincer, nu înțeleg cum a reușit să facă acest lucru. Nici nu mă pot uita în jos fără să mi se facă rău. În lume există oameni talentați care fie fac lucruri periculoase, fie hazlii. Ce a făcut Flaviu Cernescu este de-a dreptul înfricoșător”, a spus Laura Jackson, una dintre gazdele show-ului, potrivit Daily Mail.

„Înălțimea este de 166 de metri, așa că dacă aș cădea și nu îmi cresc aripi până jos, nu am nicio șansă de supraviețuire. Mă tem de înălțimi, dar am vrut să-mi depășesc această frică”, a mărturisit Flaviu Cernescu.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*