Ultimele stiri

Timișoreanul Geo da Silva a investit o sumă RECORD pentru realizarea videoclipului piesei „Love in the Air” FOTO

Cântărețul timișorean Geo da Silva a investit o sumă record pentru realizarea unui videoclip al unei piese care va fi lansat în această lună. Artistul a investit peste 50.000 de euro în videoclip, care este filmat în două locații din Belgrad, Teatrul Național și Aeroportul, bugetul fiind impresionant pentru un clip din Balcani.

Filmarea primului videoclip DIDI Feat. Lumia Brothers „Love in the Air” a fost realizată săptămâna trecută, melodia este o piesă dance în limba engleză, dar cu o linie melodică plină de entuziasm și forță.

Geo da Silva s-a mutat în Barcelona, fiind mânat în Spania de lipsa de perspectivă a pieței românești. După Inna și Alexandra Stan, spaniolii de la Blanco y Negro l-au ales pe timișoreanul Geo Da Silva pentru a le promova brandul și numele în țări precum Franța, Spania, Italia și Anglia.

Cu un hit (Booma Yee) care anul trecut, în 2013, a ajuns în top 10 în țările din Balcani dar și în cele latine (și aici includem Brazilia, Argentina și Venezuela) și altul care în prezent este în top 10 în majoritatea radiourilor și televiziunilor muzicale din Spania, Geo Da Silva a început alături de Jack Mazzoni și DIDI (Dijana Jankulovic) un proiect muzical care îmbină house, tech și dance într-un stil care contopește muzica anilor 90 cu ritmurile secolului 21.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*