Ultimele stiri

Timișoreanul Geo Da Silva a lansat o nouă melodie VIDEO

Colaborarea timișoreanului Geo Da Silva cu Blanco y Negro Music, cea mai renumită casa de producție din peninsula Iberică și una din cele mai mari case de discuri din Europa, dă din nou roade. La scurt timp de la lansarea precedentei piese, Disco-Disco Good-Good, care a ajuns pe primele zece poziții în clasamentele muzicale din Balcani, Geo da Silva a lansat, ieri, alături de Jack Mazzoni un nou single – Awela Hey.

Filmat la sfarșitul lunii aprilie in Spania, Awela Hey este o piesă de vară și reprezintă chemarea perfectă pentru o petrecere pe cinste, desfășurată pe parcursul unei zile toride. Îmbinând ritmurile dance cu expresii din spatiul ex-iugoslav (to je to), imaginea petrecerii la malul unei mari (care nu poate fi decât europeană) și formele grațioase ale modelelor din videoclip iese rețeta perfectă a unei chemări sau, de ce nu, a unui salut – Awela Hey!

“Mi-a fost greu să las Timișoara pentru Spania, în cele câteva zile de filmări. Aș fi vrut să filmăm aici, dar din păcate vremea nu a prea ținut cu noi și am mers pe planul B, cel cu Spania. Sper că a ieșit bine și atât piesa, cât și videoclipul vor prinde bine în România și Europa” a declarat Geo Da Silva.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*