Ultimele stiri

Timişoreanul Geo Da Silva a lansat primul videoclip din acest an VIDEO

Sub semnătura celei mai mari case de discuri din Europa, Blanco y Negro music, timişoreanul Geo Da Silva a lansat, ieri, videoclipul la noul proiect muzical. Filmuleţul a fost realizat în oraşul de pe Bega, dansul celor opt fotomodele din videoclip fiind conceput în totalitate de Geo Da Silva.

“Disco-Disco Good-good este Un videoclip dinamic, plin de energie şi bună dispoziţie cu un refren pe care te vei trezi fredonându-l fără motiv doar pentru a-ţi aduce un zâmbet pe buze. Este o melodie uşor de reţinut”, a povestit Geo Da Silva.

La castingul pentru videoclip s-a făcut selecția din peste 50 de fete din Timișoara, iar în final au rămas 8 fete selectate, majoritatea fiind fotomodele aduse de 7 Models. Filmările realizate în 7 Studio Timisoara au durat o zi întreagă. Cea mai înaltă fată din videoclip este fotomodelul Alexandra Onofrei, având 1.80 m, iar cea mai tânără este Denisa Muzicaș de doar 17 anișori. Laura Colcer este fata cu cel mai mare control al feței (ați văzut și voi la începutul videoclipului) iar Luana este dansatoare profesionistă de ani de zile. Alina Crețu este la al doilea videoclip din carieră, primul fiind acum 10 ani… tot la o melodie a lui Geo Da Silva. Make-up-ul a fost realizat tot local, responsabili fiind cei de la Salon Estetique Studio Timișoara.

Venit special pentru piesă din Italia, Jack Mazzoni (co-autorul piese) a fost responsabil pentru buna dispoziție la filmări, în timp ce Geo asuda sub cameră din postura de regizor.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*