Ultimele stiri

Timișoreanul Iancu Zeno Jianu lansează cel de-al doilea album solo

iancu zeno

Artisul timișorean Iancu Zeno Jianu îi așteaptă pe pasionații de muzică la lansarea celui de-al doilea album solo intitulat “Nocturna Miniatures (Nocturna ad minim veniam)”, în Jazzissimo Pub. Evenimentul are loc miercuri, 19 martie, iar albumul reprezintă un mix de stiluri muzicale, cum ar fi ambiental, soundtrack, experimental, space-rock și prezintă influențe de Jazz și NU Jazz.

Iancu Zeno Jianu este un artist care experimentează combinații de sunete, combinând instrumente precum chitara electrică sau trompeta. Muzica lui este o poartă spre lumi imaginare, purtând publicul printr-un amalgam de ritmuri.

Alături de Iancu, pe scenă se va afla și Daniel Simon, artist timișorean cu o vastă experiență muzicală, implicat în proiecte precum trupa blues-rock de coveruri Red House (București) și Attic Disorder (București). Iancu Zeno Jianu este cunoscut la nivel local și regional pentru colaborările cu alți artiști și implicarea sa în diverse proiecte muzicale.

Biletele costă 10 lei și se pot achiziționa din Jazzissimo, inclusiv în seara concertului. De asemenea, după concert, cei care doresc să susțină munca artiștilor și sunt plăcut impresionați de ceea ce vor urmări pe scenă pot achiziționa albumul Nocturna Miniatures (Nocturna ad minim veniam) la prețul de doar 20 lei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*