Ultimele stiri

Timișorencele, așteptate la o plimbare pe biciclete dedicată feminității. Ce premii le așteaptă

cochete pe biciclete

Echipa “Verde pentru Biciclete” are plăcerea de a le invita pe timișorence, și nu numai, sâmbătă, 24 mai 2014, la Cochete pe biciclete.

În comunitatea timișoreană există un număr considerabil de femei care au adoptat bicicleta ca mijloc de transport zilnic. Bicicleta nu mai este doar un mijloc de recreație de weekend, ci si un mod de exprimare și, mai mult, un stil de viață. Femeile sunt active, atente la tendințele și la ultimele noutăți  din domeniul sănătății, modă, sport, cultură, ecologie, sunt proactive și adesea devin modele pentru cei din jur. Femeile adoptă mersul pe bicicletă datorită beneficiilor aduse pentru sănătatea, frumusețea, starea de bine și senzația de libertate simțită pe două roți. Acestea sunt motivele pentru care Verde pentru Biciclete pregătește și în acest an un eveniment destinat celebrării feminității. La Cochete pe Biciclete sunt așteptate doamne și domnișoare, alături de admiratorii lor.

Întâlnirea bicicliștilor va avea loc începând cu ora 10:00, pe platforma Timco (Str. Circumvalațiunii). Ca de obicei, vom distribui stickere ”Și eu susțin Verde pentru Biciclete” și numere de bicicletă. De la ora 11:00 vom parcurge împreună următorul traseu: Platforma Timco – Calea Circumvalațiunii – Calea Torontalului – Grigore Alexandrescu – Strada Dr. Grigore T. Popa – Calea Sever Bocu – Calea Aradului – Calea Alexandru Ioan Cuza – Strada Oituz – Bulevardul Take Ionescu – Piața Badea Cârțan – Podul Dacilor- Splaiul Nistrului – Parcul Poporului. Vom poposi în Parcul Poporului, perfect pentru picnic, expoziții de produse handmade pe tematică ciclistă și ateliere în aer liber: Pimp my Bike, facepainting și dECOrare sacoșe împreună cu ECO CLUB Timișoara.

Începând cu ora 10:00, la platforma Timco, Laura Baldini va oferi primelor 100 de participante câte o pereche de ciorapi.

Coşul Sănătos vine cu drag la pedalare și va oferi porții de sănătate pentru toți cei însetați și dornici de vitalizare! Vă vor astepta cu cateva sortimente din smoothie-urile la pret special, și vor oferi 3 vouchere gratuite pentru 3 Cochete care vor conține fiecare câte un Pachet Sănătos Detox în valoare de 35 de lei.

Biciclistele pot participa și la prima clasă de pilates susținută în aer liber în orașul nostru, de către antrenorii de la SmartFit Studio. Participantele pot câștiga abonamente de fitness la SmartFit Studio.

The Lobby Bar Hotel Timișoara va oferi celor mai cochete bicicliste 3 vouchere în valoare de 20 lei pentru băuturi non-alcoolice.

Echipa și voluntarii Verde pentru Biciclete vor oferi premii care constau în 3 vouchere în valoare de câte 700 lei pentru recondiționarea bicicletei în Atelierul Bicicle TeMe.

Pentru că se dorește a fi un eveniment plin de stil, la Cochete pe Biciclete vor fi prezenți designeri vestimentari și de accesorii din Timișoara, precum: Diana Bobar, Andreea Caradjov, Sofia Afrenie, Adriana Delia Bărar, Ramona Popeț (BlueBird), Mono Shoes. Aceștia vor oferi premii care constau în articole de îmbrăcăminte sau accesorii celor mai cochete bicicliste. Ținutele create special pentru bicicliste pot fi admirate atât la eveniment, cât și în cadrul primului ghid de stil pentru bicicliste, singurul de acest tip realizat în țară. Designerii vor oferi premii care constau în articole de îmbrăcăminte sau accesorii celor mai cochete bicicliste.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*