Ultimele stiri

Timișorencele cochete pe biciclete, așteptate la un eveniment destinat celebrării feminității

cochete pe biciclete

Echipa “Verde pentru Biciclete” le invită pe timișorence, și nu numai, pentru cel de-al treilea an consecutiv, la un eveniment destinat celebrării feminității. Este vorba despre “Cochete pe biciclete”, o plimbare pe două roți ce are loc sâmbătă, 24 mai, de la ora 10.00.

“În comunitatea timișoreană există un număr considerabil de femei care au adoptat bicicleta ca mijloc de transport zilnic. Femeile adoptă mersul pe bicicletă datorită beneficiilor aduse pentru sănătatea, frumusețea, starea de bine și senzația de libertate simțită pe două roți. Acestea sunt motivele pentru care Verde pentru Biciclete pregătește și în acest an un eveniment destinat celebrării feminității”, transmit reprezentanții “Verde pentru Biciclete”.

Întâlnirea bicicliștilor va avea loc începând cu ora 10:00, pe platforma Timco (Str. Circumvalațiunii). Ca de obicei, vor fi distribuite stickere ”Și eu susțin Verde pentru Biciclete” și numere de bicicletă. De la ora 11:00 va fi parcurs următorul traseu: Platforma Timco – Calea Circumvalațiunii – Calea Torontalului – Grigore Alexandrescu – Strada Dr. Grigore T. Popa – Calea Sever Bocu – Calea Aradului – Calea Alexandru Ioan Cuza – Strada Oituz – Bulevardul Take Ionescu – Piața Badea Cârțan – Podul Dacilor- Splaiul Nistrului – Parcul Poporului.

Participanții vor poposi în Parcul Poporului, perfect pentru picnic, expoziții de produse handmade pe tematică ciclistă și ateliere în aer liber: Pimp my Bike, facepainting și dECOrare sacoșe împreună cu ECO CLUB Timișoara.

Biciclistele pot participa și la prima clasă de pilates susținută în aer liber în orașul nostru, de către antrenorii de la SmartFit Studio. Participantele pot câștiga abonamente de fitness la SmartFit Studio.

The Lobby Bar Hotel Timișoara va oferi celor mai cochete bicicliste 3 vouchere în valoare de 20 lei pentru băuturi non-alcoolice.

Echipa și voluntarii Verde pentru Biciclete vor oferi premii care constau în 3 vouchere în valoare de câte 700 lei pentru recondiționarea bicicletei în Atelierul Bicicle TeMe.

Pentru că se dorește a fi un eveniment plin de stil, la Cochete pe Biciclete vor fi prezenți designeri vestimentari și de accesorii din Timișoara, precum: Diana Bobar, Andreea Caradjov, Sofia Afrenie, Adriana Delia Bărar, Ramona Popeț (BlueBird), Nifty by Josephine, Mono Shoes, Essenza Shoes. Aceștia vor oferi premii care constau în articole de îmbrăcăminte sau accesorii celor mai cochete bicicliste. Ținutele create special pentru bicicliste pot fi admirate atât la eveniment, cât și în cadrul primului ghid de stil pentru bicicliste, singurul de acest tip realizat în țară.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*