Ultimele stiri

Timișorencele îndrăgostite de shopping primesc premii fermecătoare, la Iulius Mall

Și Iulius Mall Timișoara sărbătorește ziua femeii. Persoanele de gen feminin foarte îndrăgostite de shopping, care cumpără de suma de 100 de lei din nenumăratele magazine din incinta Iulius Mall, pot câștiga premii zilnice fermecătoare, dacă se înscriu într-o tombolă. În fiecare zi a lui Mărțișor, o timișoreancă va fi aleasă pentru o transformare de look miraculoasă.

Pentru că în sufletul fiecărei femei trăiește o prințesă, la Iulius Mall primăvara vine cu mii de daruri de poveste. Marele premiu zilnic este un makeover complet (1 CEC Cadou în valoare de 400 Lei, 1 ședință de styling alături de fashion designerul Alina Lățan, 1 ședință de makeup, 1 ședință de hairstyling) + 1 plimbare cu limuzina + 1 cină romantică în doi.

Mai mult, timișorencele pot câștiga premii instant, și anume o sută de  Nestea 1.5L, acordate primilor clienți care cumpără de minim 100 Lei din magazinele Iulius Mall Timișoara.

Premiile zilnice acordate prin tragere la sorţi sunt 5 tricouri Mândra Chic, 5 seturi cosmetice Sephora și 5 parfumuri Marionnaud. Tot ce trebuie să faci este să cumperi de minim o sută de lei de la magazinele Iulius Mall Timișoara în perioada 1 – 9 martie, vino cu bonurile fiscale la Centrul Info și completează talonul de participare la tombolă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*