Ultimele stiri

Timişoreni, nu uitaţi! Astăzi începe festivalul „Cinema în aer liber”. Ce filme pot fi urmărite în Parcul Rozelor GRATUIT

cinema in aer liber timisoara

Timişorenii sunt invitaţi să participe, începând din această seară, la cel mai mare festival de film itinerant. Este vorba despre „Cinema în aer liber”, în cadrul căruia iubitorii de film, şi nu numai, pot urmări şase filme gratuit. Evenimentul are loc în perioada 14 – 19 iulie, de la ora 21.30, la Teatrul de Vară din Parcul Rozelor.

În aceste zile vor fi proiectate şase filme de autor, utilizând cel mai performant echipament de proiecţie în aer liber din România, un ecran gonflabil de 120 m² şi singurul proiector digital mobil din ţară, de 17.000 lumeni, care permit urmărirea filmelor la o calitate înaltă, întâlnită în marile cinematografe ale lumii. Intrarea este liberă!

Caravana Metropolis – Cinema în aer liber este cel mai mare cinematograf în aer liber din România, cu peste 200 000 de spectatori în cele trei ediţii de până acum. Evenimentul este prezentat de Asociaţia Culturală Metropolis şi realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara.

Iată cele şase filme ce pot fi urmărite în Parcul Rozelor:

– marţi, 14 iulie – Turist;

– miercuri, 15 iulie – Stockholm;

– joi, 16 iulie – Domnişoara Julie;

– vineri, 17 iulie – Poveşti sălbatice;

– sâmbătă, 18 iulie – O duminică frumoasă;

– duminică, 19 iulie – Orăşelul Alandala.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*