Ultimele stiri

Timișoreni, vi se pregătește un spectacol pe cinste cu Delia, Corina, Loredana și Horia Brenciu, în acest sfârșit de săptămână

Timișorenii sunt așteptați să ia parte, în acest sfârșit de săptămână, la un spectacol de neuitat. Profi sărbătorește deschiderea magazinului cu numărul 300 în centrul Timișoarei, și tocmai de aceea le-a pregătit participanților o mulțime de surprize.

Astfel, între 29 și 31 mai, în Piața Operei se deschid porțile celui mai nou oraș de pe harta României, „orașul Profi”. Prin urmare, timișorenii sunt invitați să se distreze la concerte cu cei mai tari artiști.

Delia, Corina, Loredana și Horia Brenciu vor urca pe scena amplasată în Piața Operei. Și pentru că tot Banatu-i fruntea, alături de ei, vor urca pe scenă Phaser, Desant, Elan și Anastasia, adică cei mai în vogă interpreți locali ai momentului.

Cuplurile de îndrăgostiți se vor putea căsători pentru o zi, cununii ce vor fi oficiate de primarul „orașului Profi”, iar participanților li s-au pregătit concursuri cu premii-surpriză.

Totodată, timișorenii sunt așteptați să petreacă o seară cosmică în compania astronautului Dumitru Prunariu, care o să povestească pe îndelete aventura sa în spațiu, iar simpaticul Wilmark va susține un show incendiar.

Nu vor lipsi de la eveniment nici preparate şi gustări diverse, băuturi reci ca gheața, pentru toate gusturile și vârstele. Pentru cei mici, s-au pregătit teatru de păpuși, ateliere educative de fizică și de chimie, ateliere de desen, de făurit felicitări, de percuție.

Mai multe informații despre eveniment se găsesc AICI!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*