Ultimele stiri

Timişorenii, aşteptaţi la o nouă bătaie cu apă. Când are loc evenimentul

bataie cu apa timisoara

O nouă distracţie cu apă are loc la Timişoara, în acest sfârşit de săptămână. Timişorenii de toate vârstele sunt aşteptaţi la o nouă bătaie cu apă, în Parcul Central. Evenimentul are loc mâine, de la ora 15.00.

Organizatorii anunţă pe Facebook că s-au decis să organizeze încă o bătaie cu apă, după ce la prima ediţie au participat peste 500 de oameni. De data aceasta, evenimentul se desfăşoară după nişte reguli.

Astfel, participanţii nu au voie să înjure sau să se îmbrâncească, copiii sub zece ani trebuie să fie însoţiţi neapărat de cineva care are cel puţin 15 ani, dacă participanţii folosesc pistoale, le este recomandat să nu ţintească spre faţă, pentru a evita accidentările, este interzis orice act de violenţă, urcarea prin copaci sau alte obiecte din jur, dar şi accesul persoanelor aflate sub influenţa alcoolului sau a drogurilor.

UPDATE: „Datorită unor probleme cu aprobarea de la primărie, vom amâna bătaia pe vinerea viitoare. Ne cerem scuze şi vă așteptăm pe 10 iulie”, transmit organizatorii.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*