Ultimele stiri

Timișorenii, așteptați să cumpere cel mai bun vin de Paști, la VinVest FOTO

Timișorenii mai au timp până mâine să treacă pragul Salonului Internațional de Vinuri VinVest, care are loc la Centrul Regional de Afaceri. Evenimentul a atras peste 300 de specialiști în domeniul vitivinicol, producători și distribuitori de vin, utilaje de vinificație, accesorii de vin și material săditor, oenologi, somelieri și experți degustători, edituri dedicate literaturii de specialitate.

Dacă doriți să cumpărați un vin bun, VinVest este locul potrivit, mai ales că își expun vinurile și spumantele realizate peste 20 de producători atât din țară, cât și din străinătate.

De asemenea, pasionații de turism viticol vor avea posibilitatea să descopere ofertaoenoturistică a cramelor: centre de degustare a vinului, meniuri sofisticate și spații de cazare, toate într-un peisaj de o frumusețe desăvârșită.

Printre participanții la VinVest se numără și crama din Moldova preferată de președintele României, Klaus Iohannis, președintele Rusiei, Vladimir Putin, cancelarul german Angela Markel și fostul premier britanic Tony Blair. Toate aceste personalități își păstrează colecțiile impresionante în beciurile subterane de la crama Cricova, care este una de-a dreptul specială.

Foto: Constantin Duma

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*