Ultimele stiri

Timișorenii au cumpărat vacanțe de 330.000 de euro la cel mai mare târg de turism din vestul țării

vacanta

Deși este criză, timișorenii nu s-au zgârcit să scoată bani din buzunar pentru a cumpăra cele mai bune oferte pentru sezonul estival, prezentate în cadrul celui mai mare târg de turism din vestul țării. Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România anunță că Târgul de Turism “Vacanța”, organizat în perioada 21 – 23 martie la Timișoara, a fost un eveniment de succes atât pentru organizatori și agențiile de turism participante, cât și pentru vizitatori.

În cele trei zile de târg, cele 30 de companii care și-au prezentat ofertele și pachetele pentru sezonul estival au vândut vacanțe în valoare de aproximativ 330.000 de euro. Cele mai dorite destinații au fost: Grecia, Turcia, Spania, litoralul românesc și Delta Dunării.

Organizatorii au propus un concept specific târgurilor de turism și au avut în program momente artistice, degustări de produse tradiționale, prezentări ale destinațiilor de vacanță și prezentări de produse pentru activități de timp liber și sport. Pentru copii a existat un loc de joacă amenajat și supravegheat de personal specializat.

Două dintre momentele mult așteptate de către vizitatori au fost concursul Miss Turism 2014, câștigat de Nicoleta Petric, concurenta care a reprezentant Republica Dominicană, iar în cea de-a treia zi de târg, 11 persoane au fost norocoase și au câștigat excursiile și vacanțele oferite de către agențiile de turism la tombolă.

Reprezentanții Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România (ANAT) a anunțat că următorul eveniment de o anvergură similară ar putea fi organizat în toamna anului 2014, pentru ofertele și pachetele din sezonul de iarnă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*