Ultimele stiri

Timişorenii au luat cu asalt Parcul Rozelor, unde se află cel mai mare cinematograf în aer liber din ţară FOTO

Teatrul de Vară din Parcul Rozelor a devenit neîncăpător, aseară. Asta pentru că sute de timişoreni au participat la prima seară din cadrul celui mai mare festival de film itnerant din oraş. Aseară, de la ora 21.30, timişorenii au putut urmări filmul „Turist”, premiat la Cannes anul trecut.

Caravana Metropolis – Cinema în aer liber este cel mai mare cinematograf în aer liber din România, cu peste 200 000 de spectatori în cele trei ediţii de până acum. Evenimentul este prezentat de Asociaţia Culturală Metropolis şi realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara.

Vă reamintim că în perioada 14 – 19 iulie, de marţi până duminică, de la ora 21.30, vor fi proiectate 6 filme de autor, utilizând cel mai performant echipament de proiecţie în aer liber din România, un ecran gonflabil de 120 m² şi singurul proiector digital mobil din ţară, de 17.000 lumeni, care permit urmărirea filmelor la o calitate înaltă, întâlnită în marile cinematografe ale lumii.

1 Commentariu pe Timişorenii au luat cu asalt Parcul Rozelor, unde se află cel mai mare cinematograf în aer liber din ţară FOTO

  1. Filmul de aseara se numește „Force Majore”, nu „Turist”. Documentați-vă puțin înainte de a posta un articol, altfel credibilitatea voastră scade semnificativ.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*