Ultimele stiri

Timișorenii care doresc să ajungă pe două roți până în Serbia vor putea închiria biciclete gratuit

pista de biciclete

Timișorenii, și nu numai, vor putea să ajungă cu bicicleta până în Serbia chiar din această primăvară. Reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Banat au anunțat, astăzi, că lucrările la pista de biciclete de 37 de kilometri ce leagă Timișoara de Serbia, realizată pe malul canalului Bega, au fost finalizate.

Totuși, pista de biciclete va fi inaugurată abia la sfârșitul lunii martie, și asta pentru că ABA Banat mai trebuie să parcurgă o ultimă etapă în cadrul proiectului finanțat cu bani de la europeană prin intermediul căruia a fost realizată pista până la granița cu Serbia. Este vorba despre achiziționarea unor biciclete, care vor putea fi închiriate gratuit de iubitorii mersului pe două roți.

„Mâine va începe achiziția celor 30 de biciclete pe care ABA Banat le are în proiect pentru a fi cumpărate. Recepția și punerea în funcție a pistei va avea loc la sfârșitul lunii martie. Singurul lucru care mai este de făcut în cadrul proiectului este lansarea ofertei și cumpărarea bicicletelor. Oamenii le pot închiria gratuit, timp de cinci ani, vor fi la o singură stație, la capătul pistei din oraș. O bicicletă va fi cumpărată cu aproximativ 300 de euro”, a explicat, astăzi, Luci Ervin, directorul ABA Banat.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*