Ultimele stiri

Timișorenii care s-au confruntat cu o despărțire sau un divorț, așteptați la un seminar inedit

despartire

Asociația “Casa Însorită”, împreună cu Călin N. Negrea, psiholog clinician și psihoterapeut și co-facililtator, psiholog Loredana Roventa, organizează un atelier de dezvoltare personală și autocunoaștere destinat adulților, la Timișoara.

Este vorba despre “Orientare în tărâmuri psihice. Confruntarea cu separarea și despărțirea”. Acest atelier-laborator de autocunoaștere aprofundată este o invitație la re-descoperirea căii și a sensului existențial după confruntarea cu o experiență de separare (despărțire, divorț), de orientare interioară și de găsire a locului și spațiului în propria viață prin dezvoltarea atitudinilor de acceptare și siguranță, vitalitate și speranță.

În acest atelier participanții sunt susținuți în a se confrunta, într-un spațiu securizant și liber, cu propriile umbre date de separare, pentru ca ulterior să participe activ la procesul de transformare al acestora prin utilizarea metodei de evocare a imaginilor în stare meditativă și prin exerciții experiențial-creative. Odată deblocate și deschise aceste lumi interioare încărcate cu potențial, resursele lăuntrice devin vii și fecunde.

Atelierul va avea loc în data de 28 februarie, de la ora 10.30, locul de desfășurare fiind Cabinet Individual de Psihologie “Claudia Borza” Timisoara, str. Remus, nr.7A. Pentru persoanele care nu au posibilitatea să achite taxa de participare la acest atelier, aceasta va fi suportată de către Asociația “Casa Însorită”. Detalii suplimentare pot fi obținute de la Simona Gouraud, președintele asociației, la numărul de telefon 0746-286850.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*