Ultimele stiri

Timişorenii cu suflet mare, încurajaţi să ajute 120 de copii săraci să meargă la şcoală. Cum le poţi da o mână de ajutor

educatia este cheia

Asociația “Pieces of Heaven” Timișoara anunță demararea campaniei “Educația este cheia. Aceasta se desfășoară până în 10 septembrie și are drept scop strângerea de fonduri sau rechizite pentru micuții care vor să meargă la școală însă, din pacate, situația materială a familiei nu le permite.

Asociaţia şi-a propus să ajute, în acest an, 120 de copii săraci din judeţul Timiş să privească spre viitor cu speranţă. Astfel, cu sprijinul oamenilor cu suflet mare aceşti micuţi vor primi ghiozdane complet echipate cu toate materialele școlare de care au nevoie, în funcție de ciclul școlar din care fac parte (caiete, penar, bloc de desen, vocabular, set foi carton, hârtie glasată, plastilină, acuarele, etc.).

„Cum putem schimba viitorul acestor copii: donând unul sau mai multe ghiozdane parțial/complet echipate cu rechizite sau donând rechizite noi (sau în stare foarte bună), donând 130 lei– suma de bani necesară achizitionării unui ghiozdan echipat complet sau donând orice sumă de bani (fiecare donație ajuta la completarea ghiozdanelor)”, transmite Asociaţia Pieces of Heaven.

Mai multe informaţii despre campanie găsiţi AICI!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*