Ultimele stiri

Timişorenii dansează, din nou, în Piaţa Operei: de data aceasta, „dansul dragostei”. Când are loc acţiunea

zouk brazilian

Un nou flashmob de dans va avea loc sâmbătă, 19 septembrie, în jurul orei 17.00, în Piața Operei din Timișoara. Aici, zeci de dansatori vor interpreta cu entuziasm o coregrafie de Zouk pe melodia “Temperatura”.

Aceeași coregrafie se va dansa sâmbătă în aproape 200 de orașe din întreaga lume printre care Praga, Paris, Tokyo, Londra, Hamburg, Brisbane, Tel Aviv, Viena, Buenos Aires, Toronto, Milan, Roma, Lyon, sau New York. România va fi prezentă cu două orașe pe harta finală a evenimentului. Alături de Timișoara se va afla și București.

Anul trecut, peste 5.000 de dansatori, din 119 de orașe și 35 de tari, au luat parte la eveniment, iar anul acesta sunt deja anunțate 193 de orașe de pe toate continentele.

Zouk-ul Brazilian este un dans relativ nou, care a apărut la mijlocul anilor 90, în Rio de Janeiro. Este supranumit “dansul dragostei”. Este un dans de cuplu și se dansează pe o mare varietate de muzica, incluzând Zouk, Hip Hop, R&B, Pop, Dubstep, de oameni din întreaga lume, de toate vârstele. Coregrafia pe care se va dansa a fost creata de Rodrigo Delano, unul dintre cei mai importanți profesori de zouk din Brazilia.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*