Ultimele stiri

Timișorenii ies în stradă pentru a protesta față de modificările din Codul Penal

Timișorenii ies din nou în stradă pentru a protesta. De data aceasta, mitingul este organizat de Asociația M10 Filiala Timiș, Societatea Timişoara, SPICC și Asociaţia Civică şi Umanitară Mâna Ajutătoare (ACUMA).

Manifestanții vor protesta între orele 19.00 21.99, pe scuarul din fața Instituției Prefectului Timiș. Mitingul de protest este autorizat de primărie și are ca obiect propunerile de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penală.

„E timpul să refuzi complicitatea tacită cu politicienii corupți, care zilele acestea, pun la cale modificarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală. Unii politicieni nu se mai mulțumesc doar cu subsolurile Sistemului transpartinic, au prins curaj și vor, la vedere, sub nasul nostru, să ajusteze legile și codurile pentru a se proteja de consecințele juridice ale corupției. Noi, organizaţiile semnatare, protestăm împotriva decapitării instituțiilor anticorupție, a modificării Codului Penal prin intervenţia perversă a unor politicieni, constituiți într-un adevărat grup infracțional. Justiția trebuie lăsată să funcționeze în baza legilor care protejează interesul comun și a unei Constituții care prevede că ”Nimeni nu este deasupra Legii”!”, transmit organizatorii mitingului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*