Ultimele stiri

Timișorenii, încurajați să doneze jucării pentru copiii sărmani din județ

copil jucarii

Pentru că sărbătoarea de Crăciun se apropie cu pași repezi, o agenție de turism din Timișoara s-a gândit, din nou, să le ofere un cadou copiilor sărmani din județul Timiș, pe la care Moșul trece mai rar.

„Crăciunul este cea mai minunată perioadă a anului, este sărbătoarea familiei, bucuriei și a dăruinței. Tuturor ne place să fim alături de cei dragi în aceste zile de sărbătoare, nu?! Dar gândiți-vă la cei care nu au această șansă, la cei pentru care cuvântul „familie” nu se regăsește în vocabular. Pentru acești micuți, echipa Elite Tourism&INA, împreună cu voi și partenerii, dorește să facă ceva pentru a le aduce zâmbetul pe buze. Așadar, Moș Crăciun își pune toate speranțele în voi, el și-a lăsat o parte din saci la partenerii noștri și nu trebuie decât să-i umplem cu daruri pentru cei mici”, transmit organizatorii proiectului „Dăruiește o jucărie…pentru o bucurie!”.

Jucării pot fi aduse și la standul amplasat în sediul Universității de Vest din Timișoara, de pe B-dul Vasile Pârvan, până în data de 13 decembrie.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*