Ultimele stiri

Timișorenii, încurajați să-i responsabilizeze pe politicieni. Ce proiect inedit se derulează

academia de advocacy

Academia de Advocacy, lansează un proiect inedit. Este vorba despre „Campaniile Coaliţiei 52 – conştientizare,
monitorizare, consolidare, influenţare”, un proiect finanțat din fonduri norvegiene în valoare de peste 130.000 de euro.

În acest fel, Academia îşi propune să dezvăluie cetățenilor interesați și activi, precum și formelor organizate ale societății civile, uneltele pe care le au la îndemână pentru responzabilizarea decidenților publici, care trebuie să lucreze în favoarea lor. Acțiunile vor avea acoperire națională și succesiune regională și se vor desfășura pe parcursul a aproximativ doi ani.

Acadamia de Advocacy, prin Coaliția 52 îi va informa, îi va instrui și îi va asista pe cei interesați în legătură cu tot acest instrumentar, pentru a le arăta că își pot determina aleșii, prin forțe proprii, să pună în practică voința lor, în beneficiul comun.

„Academia de Advocacy are convingerea că cetățenii României nu și-au pierdut speranța, se vor angrena în acest demers care le este le îndemână, nu le consumă resurse și care le reclădește respectul de sine și demnitatea. Prin contribuțiile lor în relație cu decizia publică, în format profesional, vor reechilibra decizia publică, responsabilizând aleșii în a-și îndeplini promisiunile electorale”, anunță inițiatorii proiectului.

Cei care cred că pot croi destine comune sunt invitați, pentru detalii, să acceseze site-ul www.coalitia52.ro și să se înscrie la activitățile proiectului.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*