Ultimele stiri

Timișorenii, îndemnați să-i ajute pe copiii abandonați de la centrul de plasament din Găvojdia

copiii abandonati

Timișorenii cu inimă mare, și nu numai, care doresc să facă o faptă bună sunt încurajați să le dea o mână de ajutor copiilor abandonați care locuiesc la Centrul de Plasament nr. 8 din Găvojdia.

La acest centru, copiii sunt împărţiţi pe grupe de vârstă şi locuiesc în apartamente formate din două dormitoare, o bucătărie și o baie. E de admirat faptul că micuţii se gospodăresc singuri: îşi gătesc, fac curățenie și se îngrijesc de „casa” lor. Din nefericire, statul nu acoperă toate necesitățile acestora.

Echipa Sfera Timișoarei organizează o strângere de lucruri și obiecte din gospodărie, pentru a-i ajuta pe copii să aibă căsuța mai frumoasă și mai curată. Scopul reprezentanților asociației este să pregătească nouă pachete (deoarece sunt nouă apartamente) care conțin următoarele:
– vesela bucătărie: set farfurii, set căni ceai, set oale;
– detergent de rufe, detergent de vase, soluţii curățenie;
– lenjerii de pat și prosoape;
– produse pentru igienă: săpun, gel de duş, pastă de dinți, șampon, deodorant;
– electronice și electrocasnice : frigider, toast, fierbător, radio – cd player, uscător păr, aspirator, aparat cu microunde, TV, PC, etc.
– alimente neperisabile – zahăr, biscuiți, făină, ulei, dulciuri, bomboane;
– rechizite școlare

„Orice ajutor e binevenit, în produse sau în bani. Vă rugăm ca obiectele să fie în stare bună, funcțională și curate. V[ așteptăm vineri, în data de 8 august, cu obiecte din gospodărie, între ora 17 și 21 la garajul Sfera (Bvd Revolutiei din 1989, nr.20, intrarea catre Pacul Copiilor)”, transmit reprezentanții asociației.

1 Commentariu pe Timișorenii, îndemnați să-i ajute pe copiii abandonați de la centrul de plasament din Găvojdia

  1. Ce varste au copiii? Se primesc si haine?

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*